Betfair: Informasjon som du trenger å vite

Betfair er det mest populære og anerkjente veddemålsnettstedet på internett hvor brukerne plasserer sine innsatser enten for eller imot et gitt veddemål. Betfair er ikke en “bookmaker” i vanlig forstand, men heller et samlingsted for utveksling av veddemål.

Etter at Betfair ble lansert i juni 2000 har selskapet blitt den største nettbookmakeren i Storbritannia, og verdens største veddemålsbørs. Det er forøvrig bare et av flere unike aspekter ved Betfair. Vi vil gå gjennom nettstedets tallrike tilbud her.

Populariteten og variasjonen innen vedddemålsobjekter gjør Betfair unikt. Spilleobjektene er enkle å forstå for nybegynnere.
Du trenger dermed ikke være noen veteran innen veddemål for å delta.

Live betting er en annen unik del av Betfair. Nettstedet kan tilby live-streaming av et utall sporter – fra de mest
populære idrettene til de mer obskure. Oddsene er alltid gode fordi veddemålene foregår i sanntid og oppdateres kontinuerlig.

Betfair har også de raskeste utbetalingssystemene du kan finne.
Noe som selvsagt er gode nyheter for de ønsker pengene de har tjent kjapt og problemfritt.

Betfair har fått flere utmerkelser, med Queen’s Awards for Enterprise innenfor innovasjon som den største. Queen’s Awards er Storbritannias høyeste utmerkelse innenfor forretningslivet.

Kortopplysningene dine blir kryptert og kun sendt en gang over Internett. kun når du registrerer kortet ditt. Kortopplysningene dine forblir kryptert og blir lagret på Betfairs servere.