Hva trenger du å vite om Betfair?

Du har kanskje hørt om Betfair tidligere, men her en liten sammenfatning. Betfair er et medium hvor spillere kan komme sammen uten behov for en tradisjonell bookmaker. Dette gjør at antallet ting du kan spille på eller vedde om blir langt større.

 

Hestespill, poker, finansmarkedet, fotball er bare et lite knippe av spille- og veddetilbud some Betfair kan tilby.

 

Inntektene til Betfair kommer fra en andel av de pengene du vinner.

Taper du penger tar ikke Betfair noen andel. Andelen kalkuleres ut i fra din gevinst ganger Market Bare Rate (MBR). Hvor ofte og hvor mye du spiller for kan avgjøre hvor stor andel Betfair tar. Er det snakk om større beløp kan Betfair kutte noe av sin egen andel.

 

Spiller du i Storbritannia spiller du direkte mot andre spillere gjennom Betfair. Hvis du er en spiller utenfor Storbritannia spiller

du rett mot Betfair. Uansett så er informasjon om deg og dine spill sikker hos Betfair.

 

Skulle det oppstå problemer så har Betfair utmerkede kundebehandlere. I tillegg finnes en meget utfyllende Spørsmål og Svar ressurs for nybegynnere som ikke er helt sikker på hvordan de skal starte opp.

 

Betfair ble grunnlagt i august 1999 av Andrew Black and Edward Wray med. Tanken var å kommersialisere spilleteknologi om hadde vært under utvikling de siste årene.

 

Dersom du ønsker deg bedre odds enn de som er tilgjengelig, kan du legge inn en bestilling på bedre odds. Husk imidlertid på at dersom oddsen din er urealistisk, er det usannsynlig at spillet ditt blir akseptert.