Nyrik og lærevillig?

VingårdHar du vunnet stort, men trenger å lære mer om din nye livsstil?

Noe av det kjekke med å vinne masse penger er at man kan endre livet sitt til å bli akkurat slik man ønsker det. Noen ting er ganske typisk for de som har mye penger, å ha god peiling på. Og om man har planer om å passe inn i litt andre kretser enn man har vanket før, ja da er det en fordel å kunne enkelte ting. Så hvorfor ikke gi deg selv og dine nærmeste gavekort på kurs som kan lære dere det dere trenger å lære?

Vinsmaking

Et av gavekortene du kan finne på youwish.no er på vinsmaking eller en opplevelse av en norsk vingård. Du overnatter i et gammelt eikefat og nyter vinsmaking og tapas i vakre omgivelser. Dette er en opplevelse som er tilgjengelig både uke og helgedager. Foruten dette kan du ta kurs i øl-smaking, whisky-smaking eller det å lage drinker og cocktails.

Spis godt

Med større lommebok kommer også bedre og mer spennende mat. Du kan bestille gavekort på middag for to, treretters med vin, Wallmans Dinnershow eller et kurs hvor du lærer å nyte god vin og god mat i kombinasjon.

Luksus

Enkelte ting som kommer med luksus er sånn man bare vet at hører med. En av disse er limousin, så hvorfor ikke skaffe et gavekort på en helaften med limousin? Ellers er det også lov å nyte herlige og avslappende Spa-weekends om man da ikke føler for en utenlandstur. Eller kanskje man vil utforske Nord-Norge og alt det har å by på?

Det er også kjekt å få litt bedre peiling på stil og hvordan man skal kle seg. Med å ha en bra stil som passer til din personlighet, er det også lettere å gli inn i de nye miljøene. Dette kan man oppnå med en personlig shopper som hjelper deg å få den stilen du ønsker og som kler deg best.

Glem ikke at alle de rike spiller golf. Det er nå på tide å ta det grønne kortet, med gavekort selvsagt!