Spilleautomater og bonus?

Er det muligheter for bonuser når man spiller på spilleautomater?

Ja, noe annet skulle egentlig tatt seg ut! Man får jo alle former for bonuser uansett hvilke spillesider man beveger seg på. En av sidene som har spennende bonusordninger for spilleautomater er https://no.mrmega.com.

Et typisk system?

Inne på Mr Mega sine spilleautomater har de et godt system som sørger for at du får bonus hver eneste gang du spiller. Bonusordningen er delt opp i forskjellige nivåer. Satser du 200 kr, får du 1 belønningspoeng som løfter deg stadig høyere opp på lista, slik at du får nye fordeler.

Belønningene som du sparer opp på denne måten kan du løse ut i kontant bonuser. Disse poengene begynner du å samle fra ditt første innskudd og dette skjer automatisk. Du slipper med andre ord å holde et øye med det selv, hvilket jo kan bli tidkrevende og kjedelig.

Du starter opp med status som nytt medlem og du beveger deg gradvis gjennom Bronse VIP, Sølv VIP, Gull VIP, Platina VIP, Premium VIP og helt til topps på Prestige VIP. Det kan kanskje se uoppnåelig ut å komme helt opp til topps, men er du glad i å spille så skjer det nok før eller siden.

Det betyr at du får bedre fordeler etter hvert som du kommer høyere opp i status. Ganske selvfølgelig egentlig ettersom du da også har lagt igjen en god del penger på spillestedet. Dette er i aller høyeste grad en vanlig bonusordning for spilleautomater, selv om det også finnes en del andre format.

Fordeler med spilleautomater på nett

Det finnes mange fordeler med å spille på spilleautomater på nett og en av disse er nettopp bonusordningene, du får jo tross alt ikke det når du spiller på spilleautomaten på kjøpesenteret. Det faktum at du kan spille hvor enn du beveger deg er også en stor fordel.

Det er heller ikke særlig tidkrevende, og det betyr at du kan unne deg ett lite spill innimellom når du har et minutt ledig. Du kan få tid til å gå før møte, eller mens du venter på bussen.